for a few days in Brussels...

Een woordje over...

 

Brussel…
Brussel is de hoofdstad van Europa en van België. Zij is de hoofdzetel van de Nato en van de Europese Commissie. Brussel is het tweede belangrijkste centrum voor internationale congressen na New York, en is daarom zeker een kosmopolitische stad met een opening op de wereld.

Toerisme bureau van Brussel - Het openbaar vervoer in Brussel - Toerisme in Brussel en Wallonië

__________________________

De Gemeente…
Ukkel bevindt zich aan de zuid- west kant van de stad, op het kruispunt van de ingangsweg naar Brussel komende van Parijs. De residentiele gemeente Ukkel heeft een ideale ligging in een kalme groene omgeving dicht bij park en bos…. De verbinding met het centrum van Brussel is snel en gemakkelijk zowel per auto als per tram en bus. De vele en gevarieerde restaurants zijn per voet bereikbaar vanuit ons huis.

De gemeente Ukkel

__________________________

Het Huis…
Het oude herenhuis, gelegen in een straat met charme, dateert uit het begin van de vorige eeuw. Recent gerestaureerd, beantwoordt zij aan het nodige comfort, ruimte en licht.

__________________________

De familie…
Wat kunnen we u vertellen van de familie: uw gastvrouw Mevrouw Michotte, haar kinderen als zij daar zijn, en de kat Rabbiah zullen het genoegen hebben u te ontvangen. Zij zullen u met plezier hun huis, de gemeente Ukkel en de stad Brussel(waarvan zij zoveel houden) doen ontdekken.